politicity

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Umučenie Krista

Práve som dopozeral Umučenie Krista. Tak ma to vzalo, až nenachádzam slov.
Každý, kto aspoň raz čítal al. počul evanjelium, by si mal tento film pozrieť, lebo je to fakt skutočne pecka. Pri poslednej scéne (ukrižovaní) som dokonca musel trocha prižmúriť oči, lebo som ten pohľad nevydržal. Film je spracovaný bombasticky. Žiaden iný film ma doteraz tak neoslovil. Klobúk dole, pán Mel Gibson!

Všehochuť | stály odkaz

Komentáre

  1. Zidia sa buria, krestania jasaju
    To je realita uvedenia filmu v USA. Videl som niekolko spracovani zivota Krista, ale toto umucenie zanecha v kazdom cloveku aj tom neveriacom hlboku stopu. Je neodskriepitelnym faktom, ze Jezis Kristus bol, ze bol ukrizovany. Podobne ako jeho, svojho casu ukrizovali spartakove vojsko a olemovali nim cestu do Rima. Ak si niekto myslel, ze ukrizovanie bola celkom lahka smrt, nech si pozrie ako prebiehalo. Ak niekto povie, je to krvak, poviem nie, je to kruta historicka realita. Konecne natocili film bez zasahu zidov.
    publikované: 29.03.2004 21:29:35 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ja osobne si to pozriet nepojdem..
    nemam nervy ani na horory a pozerat na veci, ktore sa realne diali.. kedysi som cosi citala o sposobe ukrizovania.. stacilo mi, nepotrebujem na to este aj pozerat. V suvislosti s tym na zacnu napadat take veci ako upalovanie ludi, napichovanie na koly, ci ine prejavy ludskeho sadizmu a zacnem sa zamyslat, nakolko su ludia, ktorych stretam na ulici ini..
    publikované: 29.03.2004 22:39:32 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014